Video - café d'n Brands / Broeder Liplap

Met dank aan Jules van Iperen voor de videocompilatie gemaakt tijdens het optreden in Goirle op 15 december 2018. Zie Discografie om de video te bekijken of kijk op YouTube.

Ook George Kooymans heeft een RENEGADE-CD

Gitarist-zanger van Neerlands bekendste rockband de "Golden Earring" ontving uit handen van Jolanda van Berkel namens RENEGADE de "Covers Live"-CD met daarop een cover van de Earring. Voor RENEGADE een bijzonder moment, zeker omdat de band eerder al een gelukwenskaart ontving voor het twintig jarig jubileum.

RENEGADE op MidZomer festival Goirle

Op zaterdag 22 juni (2013) gaat populair klassiek (harmonie) hand-in-hand met populaire popmuziek. Pop- en rockcoverformatie RENEGADE gaat de muzikale strijd aan met de harmonie. Jan Hermans, dirigent van de harmonie, is aan het arrangeren en de leden van RENEGADE kijken uit naar deze bijzondere crossover op het Kloosterplein.

RENEGADE in bomvol Café d'n Brands

Op zaterdag 14 december (2013) was het weer een bomvolle gebeurtenis bij Café d'n Brands te Goirle. Het was een optreden als vanouds aldaar met ontzettend veel publiek. Echt geweldig!! Op onze foto pagina is een collectie van foto's te vinden van deze avond.

Page 1 of 2